Smslån med betalningsanmärkning

De flesta kreditgivare godkänner inte lån om man har en betalningsanmärkning eller ett skuldsaldo hos kronofogden men det finns några låneföretag som erbjuder smslån trots att man har en anmärkning. En kreditprövning kommer att göras och du kommer att få besked om hur mycket du kan låna.

smslån

Kraven på att man ska beviljas sms lån trots betalningsanmärkning kan variera ganska rejält men några grundregler är oftast att årsinkomsten skall vara minst 25 000 kr, man bör vara över 20 år gammal och man måste också vara folkbokförd i Sverige.

Avslag på din smslån ansökan?

Vanliga orsaker varför man får avslag på sin ansökan är att man har får många betalningsanmärkningar. Det finns dock en del företag som tillåter anmärkningar. Man har ett stort skuldsaldo hos kronofogden. Man har för dålig inkomst så att kreditgivaren ej bedömer att du kan betala tillbaks inom 30 dagar. Är du tidigare kund hos dem kan en annan tänkbar anledning vara att du ej betalade tillbaka det förra lånet inom angiven tid. Ofta krävs det också att man är över 20 år gammal.

Mobillån

Att ansöka om ett mobillån är väldigt lätt. Det enda du behöver för att ansöka om ett mobillån är en mobiltelefon. Du skickar ett SMS med din ansökan och får ett snabbt svar om du beviljats lånet. Om du hellre vill ansöka om ett snabblån kan du gör det över internet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *