Hitta det bästa och billigaste kreditkortet genom att jämföra olika aktörer. Vi har på denna sida valt att lista ett antal populära billiga kreditkort från svenska kreditgivare. Läs om varje kreditkorts unika egenskaper och priser innan du bestämmer dig att ansöka. Att snabbt skapa sig en bild över de olika kreditkortens egenskaper, priser och förmåner går trots allt på någon enstaka minut, och kommer att innebära fördelar eller i värsta fall nackdelar under många år framöver då du använder ditt kreditkort.

Vem kan skaffa kreditkort?

Det som skiljer billiga kreditkort och snabblån åt är, förutom priset i regel kraven för att bli beviljad och godkänd som kund. Ett kreditkort utfärdas sällan till personer som saknar anställning eller sedan tidigare har betalningsanmärkningar. Det gör att kreditkort är det billigare alternativet för att låna mindre summor pengar under korta tidsperioder. Kreditkortet låter också låntagaren att välja hur snabbt skulden ska betalas åter till kreditgivaren. En smidig och flexibel lösning som passar många.

Vad kostar ett kreditkort?

Ett kreditkort har ofta en årsavgift på några hundralappar. Hur mycket kortet kostar varierar från olika utgivare, och kreditkorten har också en mängd olika förmåner som kan nyttjas. Exempelvis är reseförsäkringar, mängdrabatter och liknande vanligt förekommande. Att betala en flygresa med kreditkort innebär i vissa fall att du som kund har vissa försäkringar, exempelvis om flygbolaget skulle gå i konkurs innan du reser. Om en sådan situation uppstår betalar kreditgivaren ibland tillbaka dina pengar.

Tagged on: